Draga Trecut, iti multumesc pentru toate lectiile invatate. Draga Viitor, sunt pregatita

1
De Cristina Tudor
7 aug. 2020

Nu o sa mint, este greu sa parasesti locul in care te-ai simtit confortabil.

Este greu sa incepi un alt drum. Este greu sa pornesti o calatorie noua. Dar sunt mandra de mine. Sunt mandra de sufletul meu. Sunt mandra de curajul meu.

Sunt gata sa merg mai departe. Sunt gata sa imi invat lectiile care au venit la pachet cu toate momentele dificile din ultima perioada. Sunt gata sa las in spate trecutul o data pentru totdeauna, sa incui acea usa si sa arunc cheia… pentru ca ma asteapta o alta viata. Una mult mai frumoasa si mai linistita. O viata in care invat ca nu pot controla absolut toate lucrurile din viata mea si asta este in regula – o viata care imi permite sa fac greseli fara sa ma mai invinovatesc pentru tot ce se intampla.

Sunt gata sa merg mai departe. Sunt gata sa preiau controlul asupra vietii mele, sa deschid cartea la un nou capitol si sa ma apuc de scris. Si stiu ca de data aceasta vor fi cele mai frumoase pagini de pana acum – vor fi incarcate cu amintiri speciale, momente de neuitat, clipe care sa imi puna zambetul pe buze peste ani si ani. Invat sa traiesc cu adevarat, sa experimentez, sa ma bucur de tot ce imi poate oferi aceasta viata. Ies din zona de confort si spun „Da” provocarilor.

Sunt gata sa merg mai departe. Nu ma simt vinovata pentru persoanele pe care le las in urma. Invat sa iau decizii bazate pe ceea ce este mai bun pentru viitorul meu si propria fericire.

Sunt gata sa merg mai departe. Sunt gata sa las deoparte toate indoielile. Trebuie sa cresc confortabil cu ideea de a pasi in necunoscut. Trebuie sa imi reamintesc cat de periculos este sa raman in acelasi loc prea mult timp.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.