Dumnezeu are intotdeauna motivele lui, ai incredere in el

1
De Cristina Tudor
27 sept. 2019

Nu iti face griji cu privire la nimic, in schimb, roaga-te pentru tot. Spune-i lui Dumnezeu de ce ai nevoie si multumeste-i pentru tot ce a facut pentru tine.

„El da tarie celui obosit si mareste puterea celui ce cade. Flacaii obosesc si ostenesc, chiar tinerii se clatina; dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga, si nu obosesc; umbla, si nu ostenesc.“ (Isaia 40:29-31)

Nu iti face griji cu privire la nimic, in schimb, roaga-te pentru tot. Spune-i lui Dumnezeu de ce ai nevoie si multumeste-i pentru tot ce a facut pentru tine.

Planurile lui sunt intotdeauna mai bune.

De cele mai multe ori, el stie ce este mai bine pentru tine. El face ca lucrurile sa se intample la momentul potrivit.

Nu ai obtinut cel mai mare punctaj la examenul sustinut recent? Nu ai primit slujba la care visezi de mica? Nu ai reusit sa cumperi casa pe care ti-o doresti de atatia ani? Nu ai primit un mare „Da” de la el? Nu te ingrijora, El are alte planuri pentru tine; nu totul merge asa cum planifici tu, ci cum planifica el.

Planurile tale nu functioneaza asa cum iti doresti pentru ca El are motivele tale.

Poate ca nu ai obtinut cel mai mare punctaj pentru ca el vrea ca in aceasta perioada sa inveti ce inseamna sa fii o persoana umila. Peste ani si ani iti vei da seama ca obtinerea unui punctaj mare nu inseamna mare lucru.

Poate ca nu ai primit slujba la care visezi deoarece El iti pregateste ceva mult mai bun si mai frumos decat crezi ca meriti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com