Fricile de zi cu zi ale barbatilor. 10 lucruri care ii fac sa se simta nesiguri

1
De Cristina Tudor
10 aug. 2021

Unele frici sunt la vedere, pe altele incearca sa le ascunda cat de bine pot. Iata 10 lucruri care ii fac pe barbati sa se simta nesiguri!

Multi barbati au tendinta de a actiona macho si prea increzatori, cand de fapt sunt exact contrariul. Barbatii, ca si femeile, au o multime de frici care ii fac sa se simta nesiguri.

Iata care sunt fricile de zi cu zi ale barbatilor:

Se gandesc ca nu arata bine

Crezi ca doar fetele se gandesc la asta? Si barbatii isi fac griji cu privire la aspectul lor fizic. Multi cer sfaturi in ceea ce priveste vestimentatia sau parul, numai ca o fac mai discret. Isi fac griji ca se ingrasa, ca nu sunt suficient de musculosi si chiar nu indeajuns de inalti.

Capacitatea lor de a face bani este o problema imensa

Stiai ca barbatii isi identifica masculinitatea prin cat de bine isi poate intretine partenera sau pe ei insisi? E adevarat. Pentru ei, capacitatea de a face bani echivaleaza cu a fi barbat.

Acesta este motivul pentru care atat de multi barbati isi doresc ca partenerele lor sa fie casnice si de ce atat de multi barbati nu se simt confortabil cand partenerele lor castiga mai bine ca ei.

Vor sa stie ca pot face o femeie fericita

Se pare ca aceasta este o preocupare principala a barbatilor. Pentru unii, aproape ca este scopul lor in viata. Vor sa stie ca sunt iubiti si soti buni, distractivi si interesanti.

Sunt nesiguri cu privire la conceptul de a fi barbat

Internetul este plin sfaturi despre cum sa in inveti sa fii barbat. Barbatii nu inteleg conceptul de a fi barbat. Lor nu li se spune niciodata cu adevarat ce inseamna sa fii barbat. De regula, oamenii isi asuma adesea ca stiu ce inseamna asta. Drept urmare, multi dintre ei vor ajunge sa se intrebe daca sunt de fapt barbati sau ce sunt?

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.