7 ganduri la care ar fi bine sa renunti treptat pe parcursul acestui an pentru a fi fericita

1
De Cristina Tudor
8 feb. 2022

Ceea ce credeai ca este adevarat a fost doar o iluzie construita pe credinte false. Aceasta este trezirea ta la realitate. Doare, dar este necesara. Pentru ca de acum incepe viata ta reala.

Fiecare om isi spune propria poveste. In fiecare zi. Clipa de clipa. Chiar tu iti spui o poveste chiar acum. Iar aceasta poveste este o colectie de convingeri care, in cele din urma, te fac ceea ce esti – aceasta poveste pune bazele fiecarei actiuni pe care o faci sau nu o faci in viata. In esenta, te construiesti singura in aceasta poveste, clipa de clipa, zi dupa zi.

Pentru o perioada de timp totul este frumos aranjat… sau asa pare, iar viata este minunata. Insa apoi, la un moment dat, dintr-o data, ajungi sa te trezesti intr-o realitate dura ce nu se aliniaza nici macar un strop cu povestea pe care ti-ai spus-o. Si doare incredibil de tare. Pe masura ce te straduiesti sa faci fata durerii pe care o simti, esti scoasa din firul povestii tale cu realitati similare. Si continui pe acest drum pana cand realizezi ca povestea pe care ti-ai spus-o atat de mult timp este sursa principala a durerii tale pentru ca toate convingerile care sustin povestea sunt complet false.

Nu este usor, dar trebuie sa accepti. Trebuie sa te confrunti cu realitatea aceasta: ai trait o poveste falsa. Ceea ce credeai ca este adevarat a fost doar o iluzie construita pe credinte false. Aceasta este trezirea ta la realitate. Doare, dar este necesara. Pentru ca de acum incepe viata ta reala. Pe masura ce timpul trece, constientizarea devine treptat noua fundatie a calatoriei tale. Povestea ta este rescrisa cu adevaruri puternice. Si inveti sa renunti la nenumarate credinte false… ca acestea…

1. Gandul ca este in regula sa astepti pana maine pentru a face ceva Stim in adancul sufletului ca viata este scurta. De ce sa amani? De ce sa astepti? Daca vrei sa faci ceva, fa-o acum!

2. Gandul ca trebuie sa iti gasesti motivatia undeva in afara ta. Cea mai frecventa problema cu motivatia este ca atunci cand spunem ca o cautam este ca si cum aceasta ar fi ascunsa de noi si ca o vom gasi in spatele unui copac sau sub o stanca…

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.