In 2021 sa nu-ti fie frica sa faci aceste 6 lucruri pentru tine

1
De Cristina Tudor
7 ian. 2021

In 2021 sa nu iti fie frica sa fii tu insati.

Reaminteste-ti ca esti tu dintr-un motiv anume. Universul are ceva pregatit pentru tine. Asculta-ti vocea interioara. Nu te speria sa mergi pe drumul pe care Dumnezeu vrea sa mergi.

1. In 2021 sa nu iti fie frica sa accepti si sa apreciezi schimbarile pe care ti le scoate Universul in fata. Nu mai esti persoana de acum un an, o luna sau chiar o saptamana. Intotdeauna cresti. Experientele nu se opresc aici. Fiecare moment poate veni cu o lectie importanta. Asa este viata.

2. In 2021 sa nu iti fie frica sa ai incredere in tine. Poate ca inca nu esti acolo unde ti-ai dori sa fii, dar ai parcurs deja un drum lung. Apreciaza cat de departe ai ajuns, ai trecut prin atatea si ai crescut atat de mult. Acorda-ti credit pentru puterea ta. Ai incredere in tine.

3. In 2021 sa nu iti fie frica sa fii tu insati. Reaminteste-ti ca esti tu dintr-un motiv anume. Universul are ceva pregatit pentru tine. Asculta-ti vocea interioara. Nu te speria sa mergi pe drumul pe care Dumnezeu vrea sa mergi.

4. In 2021 sa nu iti fie frica sa spui „NU” obligatiilor inutile. Intr-o societate in care toata lumea vrea sa multumeasca pe toata lumea, trebuie sa invatam sa traim dupa cum ne dicteaza sufletele noastre si sa incercam sa facem loc in viata noastra pentru ceea ce conteaza cu adevarat – trebuie sa taiem angajamentele neesentiale si sa eliminam distractiile posibile. Fara timp pierdut, fara regrete.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.