In vremuri de nesiguranta, lasa Universul sa te ghideze

1
De Cristina Tudor
31 mai 2020

Crede-ma, Universul are atat de multe planuri incredibile.

Va veni un moment in care iti vei da seama ca Universul a scris o poveste atat de frumoasa pentru tine si ca doar astepta momentul potrivit pentru a te face personajul principal.

Stiu, te simti coplesita de viata chiar acum. Uneori, cand te gandesti la tot ce se intampla in acest moment, nu-ti doresti nimic mai mult decat sa vina cineva sa te bata pe umar, sa te trezeasca si sa iti spuna ca este doar un cosmar.

Sunt si inca vor fi momente in care te vei simti singura. Acest sentiment coplesitor de a nu intelege ce urmeaza este normal. Toata lumea simte asta cel putin o data in viata.

Nu ai de ales… trebuie sa iti continui viata. In momentul de fata, trebuie sa gasesti puterea de a te ridica de la pamant, de a iti spune ca tu poti duce si asta si de a merge mai departe.

Acesta este cel mai bun moment in care sa ai incredere in Univers. Pentru ca Universul nu te va pune niciodata sa treci prin ceva ce nu poti duce. Pentru ca Universul stie ca tu esti mai puternica decat crezi ca esti, stie ca poti depasi orice. Stie ca nu esti genul de persoana care sa renunte la lupta. In momentul in care inveti cum sa crezi in Univers, vei invata cum sa crezi si in tine.

Viata nu va fi niciodata usoara. Fericirea nu iti va fi servita pe un platou pentru a te bucura de ea. Vor fi momente in care te vei simti atat de pierduta incat te vei intreba ce ai facut gresit.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.