Invat putin cate putin ca, in cele din urma, totul va avea sens

1
De Cristina Tudor
3 iul. 2019

Invat putin cate putin ca lucrurile care nu au functionat nu au fost sa fie ale mele si ca totul se schimba.

Nimic nu ramane la fel pentru totdeauna. Iar eu nu voi ramane blocata intr-o rutina. Nu ma voi simti intreaga mea viata pierduta. Nu voi fi intotdeauna singura. Nu voi simti ca nu apartin acestei lumi.

Universul ma iubeste. Si trebuie sa invat sa am incredere in el.

Invat putin cate putin ca atunci cand lacrimile nu vor mai curge si obrajii se vor usca, ochii mei vor vedea, in sfarsit, adevarul. Si imi voi da seama ca pana acum am fost atat de oarba incat nici nu am putut vedea ce ma asteapta si nici nu am putut crede cat de frumos este curcubeul dupa furtuna.

Invat putin cate putin ca atunci cand durerea va disparea, voi putea sa invat lectia. Voi intelege scopul meu. Voi stii de ce a trebuit sa treci prin aceste lucruri dificile, de ce Universul m-a ales pe mine sa traiesc asta.

Si, in cele din urma, voi folosi durerea cu intelepciune. Pentru ca ea ma va ajuta sa iau cele mai bune decizii pentru viitorul meu.

Invat putin cate putin ca daca am incredere in Univers lucrurile vor avea mai mult sens. Nu voi mai fi atat de agatata de greselile mele, de esecurile mele, de problemele mele. Nu voi mai fi atat de prinsa de trecut, de planuri si de obiective.

Nu voi mai fi atat de distrasa de usile inchise, nici de incheierea unui capitol al vietii mele, nici de oamenii care aleg sa iasa din viata mea.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.