Iubeste oamenii care te iubesc. Este atat de simplu

1
De Cristina Tudor
29 iun. 2019

Daca ai in preajma ta oameni care te iubesc esti cea mai norocoasa… pentru ca ai TOTUL.

Ia-ti ramas bun de la oamenii care nu te iubesc pentru ceea ce esti si vor sa te schimbe. De la cei de care te-ai indragostit si dupa care ai suferit enorm. De la cei carora le-ai oferit totul. De la cei cu care ai avut o relatie speciala, dar te-au ranit atat de mult incat ai nevoie de mult timp pentru a iti vindeca inima.

Ia-ti ramas bun de la oamenii care pot trai fara tine. De la cei care te-au facut sa simti ca nu meriti mai mult. De la cei care nu stiu ce inseamna afectiune. De la cei care te-au judecat cand tu i-ai acceptat pentru ceea ce sunt.

Este timpul sa faci loc in viata ta oamenilor adevarati… celor care au incredere in tine, care te iubesc neconditionat, care te apreciaza pentru ceea ce esti, care iti vor fi intotdeauna alaturi. Care se simt binecuvantati cu o persoana ca tine in viata lor.

Care iti ofera dragoste fara sa ceara ceva in schimb. Care sunt cu tine nu doar la bine, ci si la rau. Pentru ca, draga mea, acestia sunt oamenii adevarati, cei de care ai nevoie cu adevarat.

Ei sunt cei care te inteleg fara sa spui un cuvant, care te tin de mana si te ridica de la pamant in momentele dificile, care pot vorbi in numele tau cand nu mai ai cuvinte, care stiu ce simti atunci cand iti privesc ochii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.