Iubirea bate la usa cand incetezi sa mai ai nevoie de ea

1
De Cristina Tudor
26 nov. 2019

Fii intreaga, fericita si cu inima deschisa si vei atrage un barbat potrivit tie in viata ta.

Mooji este unul din invatatorii spirituali care mi-a iesit in cale atunci cand am incetat sa mai dau vina pe partener pentru ce anume nu mergea in relatie si sa vad ce am eu de invatat. Dela Mooji am invatat sa privesc in mine dar si faptul ca un partener de viata nu este o implinire a unei nevoi ci un dar care merita pretuit.

Mooji vorbeste cu glas bland si adanc despre iubire iar ochii ii sunt animati de lumina. Iubirea este ceva mult mai profund decat ceea ce oamenii experimenteaza in relatiile romantice. Acesta este doar un aspect. Iubirea este insasi esenta vietii iar perioada in care o persoana nu se afla intr-o relatie de cuplu, este momentul potrivit pentru a descoperi asta.

Perioada de singuratate este momentul prielenic pentru a te cunoaste, pentru a te imprieteni cu tine, pentru a invata sa te iubesti, pentru a deveni intreaga. Este perioada in care te poti elibera de doua bagaje extrem de grele: nevoile si asteptarile. Cata vreme ai nevoie, intri in relatie cu gandul de a lua de la celalalt. Crezi ca este de datoria lui sa iti implineasca nevoile. Cand ai asteptari, iti furi bucuria momentului prezent si nu ii permiti celui de langa tine sa fie el insusi.

Cand cauti cu disperare pe cineva, intalnesti sau gasesti disperare. Iubirea adevarata nu trebuie cautata. Ea te gaseste atunci cand nu te astepti, atunci cand ajungi in punctul in care nu mai ai nevoie de ea din exterior pentru ca ai gasit-o deja in tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.