5 lectii de viata extrem de importante, pe care oamenii le invata prea tarziu

1
De Cristina Tudor
31 aug. 2020

Te-ai oprit vreodata pentru a te intreba „Unde a fugit timpul?”, „Ce s-a intamplat cu viata mea?”, „De ce nu am facut tot ce mi-am dorit sa fac pana acum?”.

Oricat de ocupata ai fi, fa-ti timp pentru a iti da seama unde a fugit viata ta, ce iti doresti de la viitor si de ce ai nevoie pentru a fi fericita. Fa-ti timp pentru a iti asuma riscuri. Fa-ti timp sa iubesti, sa razi, sa plangi, sa inveti si sa ierti. Viata este mult mai scurta decat credem noi.

Iata 5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a fi prea tarziu:

1. In acest moment se intampla viata ta

Viata ta nu este intre momentul nasterii si cel al mortii tale. Viata ta este intre acum si urmatoarea ta respiratie. In prezent – aici si acum – este toata viata pe care o vei avea. Asa ca traieste fiecare moment cum poti si stii mai bine, fara teama si fara regret. Si fa tot posibilul sa fii fericita cu tot ce ai in acest moment.

2. O viata nu este foarte lunga

Aceasta este viata ta si trebuie sa lupti pentru asta. Lupta pentru ceea ce simti ca este corect. Lupta pentru ceea ce crezi. Lupta pentru ceea ce este important pentru tine. Lupta pentru oamenii pe care ii iubesti si nu uita niciodata sa le spui cat de mult inseamna pentru tine.

Intelege ca acum ai noroc pentru ca mai ai o sansa – sansa la ziua de maine. Asa ca opreste-te pentru o clipa si gandeste-te: de ce ai nevoie pentru a fi fericita cu adevarat? O viata nu este atat de lunga, nu o lasa sa treaca pe langa tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.