Limbajul corpului. 4 trucuri care te vor ajuta sa-l cuceresti

1
De Teodora Tirca
28 iul. 2021

Cu totii suntem de acord ca increderea este o trasatura extrem de atractiva atunci cand cauti un partener.

Oamenii increzatori au pur si simplu ceva care faciliteaza interactiunea cu ei si care te atrage ca un magnet.

Desigur, au si ei problemele lor, dar nu se plang de ele, ci le infrunta cu incredere. Se simt bine in pielea lor si arata acest lucru prin tot ce fac.

Chiar daca nu trebuie sa judecam o carte dupa coperta sa, uneori este foarte util sa o facem. Modul in care o persoana merge, vorbeste si se misca poate spune multe despre caracterul sau si, in cele din urma, poate fi un factor decisiv in a alege sau nu sa o abordezi.

Limbajul corpului tau trimite mesajul corect potentialilor pretendenti?

Iata cum sa fii mai increzatoare in tine prin limbajul tau corporal si cum sa devii mai sarmanta, astfel incat sa-l cuceresti:

Fii mereu cu zambetul pe buze

Ai iesi vreodata cu cineva care este tot timpul incruntat sau are o fata vesnic nemultumita? Sansele ca raspunsul sa fie nu sunt foarte mari.

Zambetul tau spune multe despre tine ca persoana, deoarece atunci cand cineva zambeste, in general, inseamna ca este fericit si increzator in cine este ca om. A avea un zambet larg si primitor este un instrument puternic care nu numai ca permite oamenilor sa stie ca esti abordabila, ci iti permite, de asemenea, sa flirtezi si sa iti exprimi aprecierile si/sau antipatiile fara a spune un cuvant.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.