Limbajul secret al barbatilor: Ce ne transmit acestia, de fapt?

1
De Alice Moisescu
11 oct. 2018

Ca barbatii nu sunt cei mai priceputi la capitolul comunicare, nu mai este un secret pentru nimeni.

Asta nu inseamna, insa, ca viata alaturi de ei trebuie sa fie mereu confuza. Daca incercam sa le descifram limbajul, poate ca nivelul presiunii in cuplu va scadea considerabil.

De multe ori, barbatii nici nu se folosesc de cuvinte atunci cand comunica cu tine, asa ca trebuie sa iei in calcul si aceasta informatie.

Iata cateva lucruri pe care acestia le fac sau le spun si ce doresc sa trasmita de fapt:

1. Incepe sa iti povesteasca despre prietenii lui,

despre cat de tumultoasa este viata acestora de burlaci, adaugand faptul ca el nu duce deloc dorul unui astfel de stil de viata.

Stiu, vei fi tentata sa crezi ca si el duce dorul perioadei de burlacie. Insa, adevarul este altul: el iti comunica, de fapt, ca este pregatit pentru a duce relatia la nivelul urmator si asteapta acest lucru si din partea ta.

2. L-ai invitat recent sa iti cunoasca familia…

…si de atunci vorbeste non-stop despre cat de bine s-a simtit alaturi de tatal sau de fratele tau? Acesta este un lucru bun, inseamna ca i-ar placea sa faca parte din ea.

3. Te tachineaza.

Ba iti spune ca esti prea neindemanatica, prea stangace…, ba ca ii trimiti prea multe mesaje zilnic. Ei bine, vesti bune pentru tine! Te place. Chiar foarte mult. Aminteste-ti ca, pana la urma, barbatii nu sunt decat niste copii mari. Ii tachineaza pe cei dragi si ii ignora pe cei de care nu le pasa.

4. Iti spune ca are nevoie de spatiu.

Intri in panica… Ce inseamna oare asta? Ca nu te mai place, nu te mai vrea? Acorda-ti un minut si respira profund. Pentru ca nu este nici vorba de asa ceva. Barbatilor, pur si simplu, le place vanatoarea. Si atunci, daca nu il vei suna tu de fiecare data, dandu-i astfel spatiul necesar, sa fii sigura ca va lua el initiativa.

5. Dupa ce ai dormit de cateva ori la el, iti spune ca data viitoare ai putea sa iti aduci cateva lucruri pentru a te simti mai confortabila.

Asta, in limbajul barbatilor, inseamna ca se intreaba cum ar fi sa locuiasca cu tine. Si ca vrea sa te simta in preajma lui chiar si atunci cand nu esti.

Totusi, face exces de zel, carand dupa tine intreg sifonierul. Il vei speria si sufoca in acelasi timp! Lasa-i spatiu, iti amintesti?

Foto: Shutterstock.com