4 lucruri care se vor intampla daca te intorci la fostul iubit

Cristina Tudor1
De Cristina Tudor
2 nov. 2019

Vrei sa te intorci la fostul iubit chiar daca ti-a frant inima? Stii ce te asteapta?

Nu exista iubire fara suferinta. Este un risc pe care ni-l asumam, sperand la tot ce este mai bun, dar nu exista niciodata o garantie. Iubirea nu este intotdeauna usoara, este nevoie de eforturi constante pentru ca o relatie sa functioneze.

Relatiile se termina dintr-o multime de motive. Uneori, doi oameni se despart si decid de comun acord sa urmeze cai separate. Aceasta este cea mai rezonabila forma de despartire. Dar, daca despartirea a fost una foarte dureroasa, cu siguranta partenerul tau a facut ceva extrem care ti-a frant inima. Poate te-a inselat sau poate ti-a spus ca nu te mai iubeste, desi tu in mod clar erai indragostita de el.

Indiferent care ar fi scenariul, dupa o despartire, mai ales daca nu ai trecut peste si inca ai sentimente pentru el, sansele de a-i oferi o doua sansa sunt foarte mari. Poate se intampla pentru ca iti cere scuze, iti spune ca ii lipsesti sau recunoaste ca nu a procedat corect la acel moment. Se pot intampla multe lucruri dupa ce decizi sa te intorci la cel care ti-a frant inima si le vei face fata in felul tau, dar constientizarea acestor repercusiuni este esentiala.

4 lucruri care se vor intampla daca te intorci la fostul iubit

Nu vei mai avea incredere in el

Increderea este baza unei relatii puternice. Cand dispare, se distruge fundatia relatiei. A te indragosti si a-i oferi inima cuiva este o vulnerabilitate care are nevoie de incredere. Atunci cand ii oferi inima ta, crezi ca nu o va distruge, ci ca va avea grija de ea. Asadar, atunci cand ti-o va frange, increderea si credinta ta in acea persoana se vor pierde. Poti deveni sceptica daca te intorci la el, poti pune sub semnul intrebarii toate actiunile lui si nu vei mai fi niciodata pe deplin sigura de ceea ce spune.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.