10 lucruri marunte pe care sa ti le spui atunci cand esti cu moralul la pamant

1
De Cristina Tudor
14 ian. 2020

Uneori viata poate veni cu numeroase provocari incat sa nu mai stim ce sa facem astfel incat sa scapam.

Uneori, suntem atat de prinsi in probleme incat nu mai putem vedea luminita de la capatul tunelului.

Trebuie sa ne agatam de speranta din sufletul nostru, sa fim puternici si sa nu ne dam batuti. Sa mergem mai departe. Cum?

Iata cateva lucruri marunte pe care sa ti le spui atunci cand esti cu moralul la pamant:

1. Iesi la o plimbare. O simpla plimbare in jurul blocului (sau in parc – pentru a fi in natura) iti energizeaza corpul si te face sa te simti mai bine. Jumatate de ora este suficient sa iti limpezesti mintea.

2. Bucura-te de liniste. Mediteaza, mediteaza si iar mediteaza. 10 minute de meditatie te ajuta sa iti pui in ordine gandurile si sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva.

3. Fa alti oameni fericiti. Doar prin simplul fapt ca o persoana este fericita datorita tie te poti simti mai bine. Ai o putere incredibila – sa pui zambetul pe buze unui alt suflet.

4. Renunta la sentimentele negative. Ura iti poate amari si mai rau sufletul. Nu o tine in sufletul tau, elibereaza-te de ea. Nu iti irosi viata traind intr-un mediu negativ. Scapa de toate aceste emotii si stari urate.

5. Accepta viata asa cum este. Cu bune si cu rele. Cu momente frumoase si momente mai putin frumoase. Cu rasete si plansete. Nimic nu este perfect in aceasta lume si tocmai asta este frumusetea vietii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.