14 lucruri pe care ar trebui sa i le spui mai des sufletului tau sensibil

1
De Cristina Tudor
24 mart. 2022

Daca vrei sa incepi sau sa iti imbunatatesti practica afirmatiilor pozitive, iata o selectie de afirmatii ca punct de plecare (sunt simple, insa cu un impact incredibil de puternic asupra mintii).

La fel ca fiecare muschi din corp, mintea are nevoie de exercitii constante pentru a deveni mai puternica. Trebuie sa lucram tot timpul la ea pentru a o ajuta sa creasca si sa se dezvolte in timp. Daca nu iti lucrezi mintea in mii de moduri marunte de-a lungul timpului, este si normal ca aceasta sa nu stie ce sa faca si sa se prabuseasca in zilele in care viata iti arunca in cale un obstacol.

Lucrurile pe care le facem sunt influentate de ceea ce credem ca suntem. O minte bine antrenata cu afirmatii pozitive are pregatite gandurile potrivite si este gata sa le foloseasca atunci cand are nevoie.

Daca vrei sa incepi sau sa iti imbunatatesti practica afirmatiilor pozitive, iata o selectie de afirmatii ca punct de plecare (sunt simple, insa cu un impact incredibil de puternic asupra mintii):

1. Nu voi fi prinsa niciodata in ceea ce ar fi putut fi sau ar fi trebuit sa fie. Ma voi concentra, in schimb, pe puterea si posibilitatea a ceea ce este chiar acum. Viata mea se intampla chiar in acest moment.

2. Nu pot controla tot ce mi se intampla. Puterea mea consta in faptul ca pot controla, in schimb, modul in care raspund la ceea ce se intampla. In raspunsul meu este aceasta putere.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.