16 lucruri pe care ar trebui sa ni le spunem mai des

1
De Cristina Tudor
5 nov. 2020

Ceea ce facem vine din ceea ce credem ca suntem.

1. Nu pot controla tot ce mi se intampla. Insa, pot controla modul in care raspund la ceea ce mi se intampla. In raspunsul meu este puterea mea suprema.

2. Nu ma voi lasa prins in ceea ce ar fi putut sau ar fi trebuit sa fie. Voi privi in schimb puterea si posibilitatea a ceea ce este chiar acum.

3. Trebuie sa accept orice imi vine in cale si singurul lucru important pe care sa il fac este sa il intalnesc cu tot ce pot eu mai frumos si mai bun.

4. A face greseli este intotdeauna mai bine decat a fugi de ele si a trai o viata mediocra sau a te preface ca traiesti o viata perfecta.

5. Ma voi gandi mai putin la gestionarea problemelor mele si mai mult la gestionarea mentalitatii mele. Voi incerca sa raman optimist indiferent de situatie.

6. O provocare devine un obstacol doar daca aleg sa ma inclin in fata ei.

7. Ma voi ridica de la pamant. Din nou si din nou. Cu cat ma vindec mai repede din problemele vietii, cu atat voi ajunge mai repede acolo unde vrea Universul sa ma duca.

8. Nu voi incerca sa ma ascund de temerile mele pentru ca stiu ca nu sunt acolo pentru a ma speria. Sunt acolo pentru a ma pregati pentru ceva ce merita tot efortul.

9. Este o mare diferenta intre oboseala goala, fara sens, si epuizarea placuta, cu un scop frumos. Viata este prea scurta. Voi investi in activitatile care imi aduc bucurie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.