7 lucruri pe care barbatii le ascund de femei

1
De Cristina Tudor
23 mart. 2020

Exista ideea cum ca barbatii adevarati sunt puternici si neinfricati, dar adevarul este ca cei mai multi dintre ei nu sunt obisnuiti sa-si exprime sentimentele.

Li s-a spus inca de la o varsta frageda ca trebuie sa tina anumite lucruri doar pentru ei. E o practica obisnuita sa li se repete ca barbatii nu plang, spre exemplu. Asa ca e de inteles de ce la maturitate se confrunta cu un blocaj emotional. Asta nu inseamna ca toti sunt la fel. Unii vorbesc in continuu despre ceea ce simt.

Cu toate acestea, cei mai multi dintre ei au o viata pe care nu o impartasesc cu nimeni, ceea ce inseamna ca au secrete. Poate fi vorba despre secrete mici sau mari, dar toti au o lista cu lucruri pe care nu vor sa le dezvaluie nimanui, mai ales partenerelor lor de viata.

7 lucruri pe care barbatii le ascund de femei:

E nesigur cu privire la felul in care arata

E nesigur chiar daca arata ca David Beckham. E posibil ca barbatii sa nu acorde intotdeauna atentie igienei personale, dar asta nu inseamna ca nu ii ingrijoreaza ridurile, firele albe sau kilogramele in plus.
Pot purta acelasi hanorac zile la rand si totusi sa isi faca griji ca nu mai sunt la fel de draguti ca altadata.

Nu are cu cine sa vorbeasca

Prieteniile dintre barbati sunt foarte diferite fata de cele dintre femei. Una dintre cele mai mari diferente este ca, in mod normal, barbatii nu isi folosesc prietenii pentru consiliere, pe cand femeile tocmai pe asta insista. Ei discuta despre planuri de vacanta, emisiuni TV, meciuri sau despre cum merg lucrurile in tara si in lume. Nu se simt confortabil sa vorbeasca cu amicii despre viata, moarte, anxietate sau temeri. Le este rusine, cu siguranta.

Ii plac serialele precum „Totul despre sex” sau „Fetele Gilmore”

Ii plac serialele de acest gen pentru ca sunt inteligente si amuzante. Dar e rusinos sa recunoasca acest lucru si ar fi stigmatizat daca ar face-o.

Nimeni nu-l complimenteaza

Barbatii primesc numeroase laude la scoala sau la serviciu referitor la competentele lor, dar nimeni nu ii complimenteaza cu privire la alte aspecte.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Milan Popovic/Unsplash.com