9 lucruri pe care este bine sa le realizezi cat traiesti

1
De Teodora Tirca
7 nov. 2019

Toate fricile pe care le avem deriva din frica de moarte. Asociem acest moment cu sfarsiul insa cei care au trecut prin moare clinica au o alta parere. Iata noua lucruri pe care este bine sa le realizezi cat traiesti.

1. Viata pe pamant nu este o pedeapsa pentru faradelegile din trecut. Nu functioneaza pe principiul dinte pentru dinte si ochi pentru ochi. Este pur si simplu vorba de energie care vibreaza pe aceeasi frecventa.

2. Ti-ai ales circumstantele vietii inainte de a te naste din motive care tin de sufletul tau si sunt aproape imposibil de inteles in timp ce esti pe Pamant. Daca ai intelege aceste motive, viata si-ar pierde o parte din scop, acela de a te ajuta sa iti amintesti.

3. Totul se schimba. Cand mori, iti dai seama cat de mult. De asemenea, iti dai seama ca exista lucruri nemuritoare, lucruri pe care le iei cu tine si se schimba si ele. Conceptul oriental Maya, sau iluzia, ce inseamna, de fapt? Inseamna ca tot ce experimentam prin simturile noastre este temporar.

4. Viata este minunata, chiar si atunci cand este grea. Cu totii facem lucruri pe care le numim greseli. Dar este in regula sa le facem. Doar asa invatam.

5. Trebuie sa te implici in tot felul de lucruri de pe Pamant, lucruri care poate nu au sens din punct de vedere uman. Asadar, respira inainte sa te grabesti sa il judeci pe semenul tau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.