10 lucruri pe care femeile puternice le fac intr-o relatie

1
De Cristina Tudor
21 apr. 2019

Radiaza incredere atunci cand intra intr-o incapere, iar privirea sa patrunzatoare ii da o aura de mister. Insa cum se poarta femeia puternica intr-o relatie?

Isi traieste viata cu pasiune si da tot ce are mai bun de oferit partenerului sau care este astfel motivat de iubirea sa profunda sa devina cea mai buna versiune a sa.

In fiecare dintre noi exista intr-o oarecare masura o femeie care stie ce vrea si ce trebuie sa faca pentru a obtine ceea ce isi doreste. Dar oare asta este definitia unei femei puternice? Posibil, insa aceasta este mult mai complexa decat ne inchipuim mai ales cand vine vorba de comportamentul sau in cadrul unei relatii.

1. Este sincera cu iubitul sau

Daca intervine o problema sau daca ceva o deranjeaza, aceasta ii va spune cu sinceritate partnerului sau ce nu ii convine. Avand multa incredere in sine, femeia puternica nu evita sa abordeze chiar si subiectele mai sensibile. Acesteia nu-i vine deloc greu sa isi exprime sentimentele fata de iubit.

2. Nu este impresionata de jocurile partenerului

Cand vine vorba de gelozie, o femeie puternica nu cedeaza in fata sa; asa ca atunci cand persoana cu care isi imparte viata incearca din anumite motive sa o faca geloasa, ea nu va intra in joc intrucat are prea multa incredere in propriile forte pentru a recurge la razbunare si nu isi pierde timpul cu astfel de copilarii care nu fac decat sa ii arate cat de imatur este partenerul sau.

3. Ii plac conversatiile interesante si profunde

Femeile puternice vorbesc cu pasiune despre subiectele care le intereseaza; discutiile despre lucrurile care chiar conteaza o intriga si o fac sa se deschida fata de sufletul lor pereche. Mai mult decat atat, adora sa fie stimulate sa gandeasca diferit. Asa ca va trebui ca partenerii lor sa tina pasul daca vor sa le capteze atentia.

4. Isi doreste ca iubitul sau sa fie hotarat

Probabil ca are un job stresant si isi petrece ziua luand decizii si confruntandu-se cu nehotararea altora, astfel ca ultimul lucru pe care si-l doreste cand vine acasa este sa intampine aceeasi problema. Aceasta vrea ca partenerul sau sa ia anumite decizii si sa isi faca planuri. Indecizia persoanei cu care traieste poate fi cu adevarat obositoare si neplacuta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.