14 lucruri pe care le inveti despre iubire cand esti intr-o relatie cu sufletul tau pereche

1
De Cristina Tudor
24 oct. 2018

Cel mai uimitor lucru la o relatie buna este ca te face sa fii tu insati asa cum nu ai fost niciodata. Te ajuta sa te simti increzatoare in fortele proprii, sincera, clara in planuri si, cel mai important, independenta.

„Nu exista pacat mai mare decat lipsa de iubire. Sa aveti mereu curaj, sa puteti iubi, chiar daca dragostea ar parea inselatoare si teribila. Bucurati-va de dragoste. Bucurati-va de izbanda. Faceti ce va dicteaza inima.” – spunea Paulo Coelho.

Am adunat cele mai importante lucruri pe care le înveți despre iubire doar când ești într-o relație cu sufletul pereche:

1. Dacă cineva vrea să fie cu tine, va fi cu tine. Indiferent de toate obstacolele care îi apar în calea sa, de neînțelegerile pe care le puteți avea și de ceea ce spun oamenii din jurul vostru, dacă te iubește cu adevărat va lupta pentru a fi alături de tine.

2. Nu este niciodată momentul potrivit până când nu este persoana potrivită.

3. Iubirea nu este doar despre ceea ce simți; este și despre ceea ce împărtășești.

4. Nu te pierzi în dragoste decât dacă vrei să te pierzi iubind. Există o frică ciudată de faptul că oamenii cred că vor fi mai puțin ei înșiși pentru a face loc unei persoane în viața lor, însă acest lucru tinde să se întâmple doar atunci când există incertitudine sau sentimentele nu sunt reale.

5. Cel mai uimitor lucru la o relație bună este că te face să fii tu însăți așa cum nu ai fost niciodată. Te ajută să te simți încrezătoare în forțele proprii, sinceră, clară în planuri și, cel mai important, independentă.

6. De asemenea, te face mai sensibilă.

7. „Iubirea este suficientă” nu este doar un sfat complet fals, ci și un sfat rău. Iubirea este mare, însă nu înseamnă angajament, iar compatibilitatea poate fi cea mai mare, însă nu înseamnă iubire. Este vorba despre dorința de a fi într-o relație, despre munca depusă de a face ca această relație să dureze.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com