10 lucruri pe care sa ti le spui atunci cand esti depasita de situatie si simti ca nu mai poti controla nimic din viata ta

1
De Cristina Tudor
16 ian. 2022

Scopul este sa cresti atat de puternic in interior incat nimic din exterior sa nu iti mai poata afecta linistea sufletului fara permisiunea ta constienta.

Modul in care faci fata stresului, anxietatii si frustrarii in fata obstacolelor si provocarilor vietii poate fi cu usurinta diferenta dintre a trai o viata buna si una dificila. Daca alegi mecanisme de adaptare nesanatoase precum evitarea sau negarea poti transforma rapid o situatie dificila intr-una cu adevarat tragica. Si, din pacate, aceasta este o greseala comuna pe care o fac multi oameni.

Ce ai de facut? Da-ti seama ca nu poti decide instantaneu ca stii ce se intampla in viata ta si ce fel de experienta este aceasta pe care o traiesti. Nu stii cu adevarat care va fi urmatorul pas si de aceea alegi sa ai rabdare.

Iata cateva lucruri pe care sa ti le spui atunci cand esti depasita de situatie si simti ca nu mai poti controla absolut nimic in viata ta:

1. Viata ta nu este determinata de ceea ce spui oamenilor din jurul tau… ci de ceea ce ii soptesti sufletului tau. Ceea ce iti spui tie are cea mai mare putere.

2. Scopul nu este sa renunti la toate gandurile, sentimentele, starile si emotiile negative. Este imposibil sa faci asa ceva. Scopul este sa schimbi modul in care reactionezi cu privire la acestea.

3. Esti stapana pe viata ta. Tu singura poti alege ce conteaza si ce nu conteaza. Fiecare lucru, fiecare moment, fiecare intamplare din viata ta au exact insemnatatea pe care tu alegi sa le-o oferi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com