3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre putinul timp pretios care ti-a mai ramas

1
De Cristina Tudor
16 oct. 2020

Totul se va schimba din nou… mai repede si mai curand decat crezi tu. Nimic nu dureaza. Totul se schimba. Fiecare zi este o noua calatorie.

Este important sa pastram zilnic gandurile si intentiile potrivite in mintea noastra. Cum putem face asta? Scriind cateva notite importante pe care sa le asezam prin locuri prin care trecem des astfel incat sa le putem vedea – aceasta practica ne ajuta sa ramanem pe drumul cel bun, determinandu-ne sa folosim cat mai bine si mai eficient timpul pe care il avem.

Speram sa va fie si voua de folos aceste trei notite:

1. Oportunitatea se gaseste doar in momentul prezent

Unii oameni asteapta intreaga zi pentru orele 18:00, intreaga saptamana pentru vineri, intregul an pentru perioada sarbatorilor, intreaga viata pentru fericire si liniste. Nu trebuie sa fii unul dintre acesti oameni. Viata este prea scurta, timpul se scurge. Nu astepta pana cand viata ta este aproape pe final pentru a iti da seama cat de frumoasa a fost.

Secretul fericirii si al linistii este sa permiti acestui moment sa fie ceea ce este in loc de ceea ce crezi ca ar trebui sa fie si apoi sa faci tot posibilul pentru a te bucura de el.

2. Viata ta poate fi schimbata de la o zi la alta

Exista milioane de oameni in aceasta lume care isi traiesc intreaga viata dupa setarile implicite oferite de societate fara sa isi dea seama ca isi pot personaliza totul. Nu fi unul dintre ei. Nu te multumi cu aceleasi setari.

Gaseste-ti iubirile, talentele, pasiunile si imbratiseaza-le. Nu te ascunde in spatele deciziilor altor persoane. Nu permite altora sa iti spuna ce vrei sa faci sau de ce esti capabila. Exploreaza necunoscutul.

Testeaza-ti limitele. Proiecteaza-ti calatoria cu fiecare pas. Viata pe care o creezi din ceva nou si iti pune zambetul pe buze este mult mai frumoasa decat viata pe care o primesti atunci cand astepti sa ti se spuna ce si cum sa traiesti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.