12 lucruri pe care un barbat adevarat le face intr-o relatie

1
De Cristina Tudor
7 ian. 2020

Daca vrei sa stii cand te afli intr-o relatie cu un barbat adevarat urmareste-i actiunile!

Fiecare dintre noi isi doreste sa gaseasca acel om care nu are nevoie de nicio ajustare, care stie ce iti doresti, te respecta si te face sa il admiri prin felul lui de a fi. De multe ori ne-am gandit ca nu exista sau ca este imposibil de gasit, iar aici ne-am inselat. Un barbat adevarat se comporta atat de diferit de tipologiile baietilor egoisti si orgoliosi pe care ii intalnesti peste tot, incat este aproape imposibil sa nu vezi diferenta.

Cel mai important lucru este acela ca, atunci cand un barbat adevarat se afla intr-o relatie face lucrurile atat de bine si de frumos incat trebuie doar sa-l iubesti, sa-i indragesti stilul si sa nu incerci sa-l schimbi.

Cum se comporta un barbat adevarat intr-o relatie

1. Te respecta si te iubeste pentru tot ce esti tu

Poate ca nu este mereu de acord cu ce spui sau faci dar te iubeste. Nu pentru corpul tau, pentru lucrurile pe care le detii sau statutul tau, ci pentru tot ce reprezinti tu. Te trateaza cu respect si incearca sa te inteleaga, dar in acealasi timp isi doreste acelasi lucru in schimb.

2. Se dedica in totalitate relatiei

El este al tau si tu esti a lui. Este loial si stie foarte bine ca intr-o relatie este nevoie sa lupti pentru a o mentine puternica si a depasi toate obstacolele. Intretine si hraneste relatia prin comunicare onesta si munca in echipa, insa nu va accepta sa fie doar el cel care face acest lucru.

3. Te protejeaza atat fizic, cat si psihic

Chiat daca stie ca poti sa te aperi si singura in unele momente, este acolo pentru tine indiferent de situatie. Stie cand este nevoie sa trateze lucrurile intr-un mod calm sau intr-un mod mai agresiv pentru a te apara. Alaturi de el te simti ocrotita, protejata si stii ca nimic rau nu ti se va putea intampla.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.