8 lucruri pe care Universul vrea ca tu sa le stii cand viata devine dificila

1
De Cristina Tudor
9 iun. 2019

Iti va vindeca inima franta, iti va linisti mintea agitata si va rezolva misterul gandurilor tale negative.

Tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare pentru ca intotdeauna te va vindeca.

1. Te asculta

Iti asculta rugaciunile, temerile, durerea. Iti asculta pana si tacerea. El asculta ce ii spui si, in timp, ii va oferi sufletului tau tot ce are nevoie (si un pic mai mult).

2. Vrea sa fii mai puternica

Cu fiecare rugaciune fara raspuns, cu fiecare moment dificil, cu fiecare dezamagire, cu fiecare obstacol, cu fiecare pierdere… el te face mai puternica. El iti da puterea de care ai nevoie pentru a fi puternica pentru cei din jurul tau.

3. Are un plan mai bun pentru tine

Stie ce este mai bine pentru tine si stie de ce nu ai nevoie. El planifica viata perfecta pentru tine – momentul intalnirii cu sufletul pereche, calendarul carierei tale si calendarul miracolelor.

4. Va raspunde intrebarilor tale

Poate ca nu acum… insa va raspunde. Iti va arata de ce nu ai fost acceptata la acel loc de munca sau de ce acea persoana a iesit din viata ta. Iti va arata de ce inima ta a suferit sau de ce cel pe care il considerai suflet pereche te-a ranit si a plecat. Si toate lucrurile vor deveni foarte clare, iar tu ii vei multumi pentru tot ce s-a intamplat pentru ca acum iti dai seama ca ai avut nevoie de aceste momente pentru a ajunge unde esti acum.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.