11 lucruri simple pe care sa incepi sa le faci pentru fericirea ta

1
De Cristina Tudor
11 iul. 2021

O singura persoana in aceasta lume te poate face fericita si iti poate schimba viata. Ghicesti cine este aceasta persoana?

Da… tu esti! O singura persoana in aceasta lume te poate face fericita si iti poate schimba viata. Ghicesti cine este aceasta persoana?

Exista o legatura incredibila intre modul in care alegem sa ne traim viata si fericirea de care ne bucuram zilnic. Exista alegeri pe care le faci in fiecare zi si care par ca nu ar avea nicio treaba cu fericirea ta, insa care au un impact dramatic asupra modului in care te simti mental si fizic.

De obicei fericirea sau nefericirea nu este legata de lucrurile pe care le ai, nici de locurile in care esti, nici de trecutul tau… ci de modul in care vezi tu viata si cum alegi sa o traiesti.

In societatea de astazi este foarte simplu sa treci cu vederea unele dintre cele mai mici si mai simple lucruri care pot schimba radical nivelul de fericire si implinirea generala in viata.

Iata cele mai marunte si importante lucruri pe care sa le faci pentru a fi cu adevarat fericita:

1. Invata sa fii din nou un om cu suflet bun. Acorda atentie oamenilor din jurul tau, ajuta-i atunci cand au nevoie, asculta, zambeste.

2. Incepe sa filtrezi tot mai mult zgomotul din viata ta. Fii atenta cui ii dai microfonul. Nu asculta pe cel care are cel mai galagioasa poveste. Asculta-l pe cel care spune povestea adevarata.

3. Incepe sa faci alegerile potrivite. Daca nu iti place o parte din viata ta, este timpul sa incepi sa modifici lucrurile si sa faci alegeri mai bune. Incepe de acum.

4. Incepe sa fii mai productiva decat sa fii ocupata. Exista o mare diferenta intre a fi ocupata si a fi productiva.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.