6 mantre pe care sa ti le spui in 2022. Este timpul sa inchizi un capitol si sa mergi mai departe cu viata ta

1
De Cristina Tudor
24 dec. 2021

Daca vrei sa fii fericita in viata, trebuie sa te eliberzi de lucrurile care aduc negativitate.

Orice lucru care nu iti permite sa cresti sau care iti afecteaza sanatatea mintala este daunator pentru tine. Nu este intotdeauna usor sa inchizi usa si sa o iei de la capat, insa te vei simti mult mai bine odata ce faci asta.

Uneori este esential sa lasi lucrurile sa isi continue cursul si sa te lasi purtata de val. Universul are intotdeauna un plan pregatit pentru tine, fa un pas in spate si permite-i sa il puna in aplicare. Fie ca trebuie sa renunti la anumite lucruri, la cativa oameni sau la emotiile care nu te ajuta cu nimic, gaseste in sufletul tau puterea de a face aceste lucruri, de a inchide capitolul si de a merge mai departe cu viata ta.

Cand este timpul sa lasi lucrurile sa plece, mantrele te pot ajuta sa te eliberzi de negativitate si sa gasesti puterea de a fi optimista si de a porni pe un nou drum cu incredere ca va i mai bine.

Daca vrei sa fii fericita in viata, trebuie sa te eliberzi de lucrurile care aduc negativitate. Orice lucru care nu iti permite sa cresti sau care iti afecteaza sanatatea mintala este daunator pentru tine. Nu este intotdeauna usor sa inchizi usa si sa o iei de la capat, insa te vei simti mult mai bine odata ce faci asta.

Iata cateva matre importante pentru a intelege ca este timpul sa lasi trecutul in spate si sa mergi mai departe cu viata ta. Anul 2022 reprezinta un nou inceput, un dar de la Univers. Bucura-te de el si nu mai privi in spate, acolo unde ai suferit.

1. Nu sunt aceeasi persoana care eram in trecut. Oamenii se schimba si se dezvolta in mod constant.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com