Mantrele anului 2020 pentru iubire. Rosteste-le lunar pentru a atrage dragostea adevarata in viata ta

1
De Cristina Tudor
12 ian. 2020

Simti ca sufletul tau a trecut prin atatea si ca nu mai poate indura inca un an dificil?

Ca ai nevoie sa gasesti iubirea adevarata? Ca esti pregatita sa iti intalnesti sufletul pereche? Ca inima ta este deschisa si poate oferi cea mai pura si sincera iubire?

Am pregatit pentru tine cate o mantra minunata pentru fiecare luna din anul 2020. Atrage dragostea in viata ta!

Mantra pentru luna ianuarie:

Aleg sa ma conectez cu iubirea pe care o simte inima mea. Aleg sa ii arat sufletului meu pereche drumul catre mine. Aleg sa nu mai fiu prinsa in lucrurile marunte si neimportante.

Mantra pentru luna februarie:

Am incredere in mine si ii permit Universului sa ma conduca catre iubire. Accept toate relatiile esuate pentru ca datorita lor am invatat cele mai frumoase lectii de viata. Sunt pregatita sa vad lucruri bune in viitor.

Mantra pentru luna martie:

Relatiile conteaza. Povestile inspira. Sunt mai deschisa si mai prezenta. Sunt pregatita sa imi intalnesc iubirea de o viata.

Mantra pentru luna aprilie:

Lupt pentru iubire. Lupt pentru fericire. Lupt pentru suflete pereche. Las in urma trecutul si merg cu inima deschisa catre viitor deoarece stiu ca acolo ma asteapta cea mai frumoasa dragoste.

Mantra pentru luna mai:

Am incredere in Univers. Stiu ca dragostea adevarata este deja pe drum catre mine si va ajunge in momentul in care eu sunt pregatita sa iubesc asa cum trebuie.

Mantra pentru luna iunie:

Suntem cu totii imperfecti. De fapt, suntem perfecti in imperfectiunea noastra. Si, asa cum toti oamenii merita iubire, si eu merit sa fiu iubita, sa simt iubire, sa cresc in iubire.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.