15 moduri de a-ti imbunatati starea de spirit cand esti cu moralul la pamant

1
De Cristina Tudor
29 mai 2020

Secretul bucuriei este stapanirea durerii. Nu uita ca tu detii controlul asupra tuturor starilor tale, tu esti cea mai puternica.

Toata lumea este diferita si fiecare persoana are diferite modalitati de a face fata durerii. Aceste sugestii pot functiona pentru oricine, sunt lucruri marunte pe care le putem face si care au un impact pozitiv asupra starii noastre de spirit:

1. Fa un pas in spate si reflecta asupra gandurilor pe care le ai si sentimentelor pe care le simti. Ori de cate ori te simti deprimata, incearca sa te opresti si sa te concentrezi pe ceea ce simti. Accepta ce se intampla si, in acelasi timp, mergi mai departe.

2. Cauta sprijin. Nu trebuie sa iti fie teama ca vei fi judecata, ai atat de multi oameni in jurul tau care ar face orice pentru a te ajuta.

3. Asculta muzica. Melodiile potrivite te pot vindeca, te pot pune intr-o dispozitie mai buna, te pot face sa te simti mai putin singura sau sa te duca intr-o calatorie a gandurilor frumoase.

4. Iesi la plimbare. Mersul te ajuta sa iti limpezesti capul si sa elimini energia negativa; este deosebit de terapeutic daca alegi sa te plimbi intr-o locatie pitoreasca.

5. Scrie tot ce simti. Pune intr-un jurnal toate gandurile tale.

6. Trage un pui de somn. Uneori trebuie doar sa ii permiti corpului tau sa se odihneasca, sa se reincarce.

7. Indreapta-ti atentia asupra pasiunilor tale. Ocupa-ti timpul cu activitati frumoase si interesante.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.