6 moduri de a-ti transforma durerea in intelepciune si forta interioara

1
De Cristina Tudor
28 mart. 2020

In spatele fiecarui lucru minunat se ascunde putina durere.

Va veni un moment in viata ta in care iti vei da seama ca a trai o viata frumoasa inseamna sa accepti durerea care vine la pachet cu fericirea.

Iata cateva moduri importante de a iti transforma ranile sufletului in intelepciune si putere:

1. Admite durerea emotionala astfel incat sa ii poti face fata si, cel mai important, sa iti vindeci sufletul. Nu uita ca incercarea frecventa de a ascunde durerea emotionala creste povara pe care trebuie sa o duca sufletul tau.

2. Da drumul la trecut daca nu mai poti face nimic in privinta lui. Accepta tot ce s-a intamplat, invata-ti lectia, inchide usa acestui capitol si mergi mai departe. Te asteapta o viata noua, traieste-o.

3. Detaseaza-te emotional de problemele tale. Ai capacitatea de a schimba ce se intampla in jurul tau si, cel mai important, ai capacitatea de a schimba modul in care inima si sufletul tau simt.

4. Vizualizeaza fiecare provocare ca o sarcina educativa. Intreaba-te „Ce pot invata din aceasta situatie prin care trec?”. Fiecare moment din viata ta vine cu o lectie pe care o poti invata – poate fi o lectie despre cum sa devii mai puternica, cum sa comunici mai clar, cum sa ai mai multa incredere in tine…

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Artem Kovalev/Unsplash