6 moduri de a-ti transforma durerea in intelepciune si forta interioara

Cristina Tudor1
De Cristina Tudor
28 mart. 2020

In spatele fiecarui lucru minunat se ascunde putina durere.

Va veni un moment in viata ta in care iti vei da seama ca a trai o viata frumoasa inseamna sa accepti durerea care vine la pachet cu fericirea.

Iata cateva moduri importante de a iti transforma ranile sufletului in intelepciune si putere:

1. Admite durerea emotionala astfel incat sa ii poti face fata si, cel mai important, sa iti vindeci sufletul. Nu uita ca incercarea frecventa de a ascunde durerea emotionala creste povara pe care trebuie sa o duca sufletul tau.

2. Da drumul la trecut daca nu mai poti face nimic in privinta lui. Accepta tot ce s-a intamplat, invata-ti lectia, inchide usa acestui capitol si mergi mai departe. Te asteapta o viata noua, traieste-o.

3. Detaseaza-te emotional de problemele tale. Ai capacitatea de a schimba ce se intampla in jurul tau si, cel mai important, ai capacitatea de a schimba modul in care inima si sufletul tau simt.

4. Vizualizeaza fiecare provocare ca o sarcina educativa. Intreaba-te „Ce pot invata din aceasta situatie prin care trec?”. Fiecare moment din viata ta vine cu o lectie pe care o poti invata – poate fi o lectie despre cum sa devii mai puternica, cum sa comunici mai clar, cum sa ai mai multa incredere in tine…

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Artem Kovalev/Unsplash