8 moduri prin care sa obtii ce iti doresti de la Univers chiar astazi

1
De Cristina Tudor
7 iun. 2019

Iata ghidul nostru pentru a iti stabili intentiile si pentru a iti crea viata la care ai visat intotdeauna. Ai incredere in Univers.

Fie ca esti in cautarea unui loc de munca, vrei sa ai mai multe venituri pe plan financiar, iti doresti o casa perfecta sau visezi la dragostea vietii tale, sa apelezi la Univers pentru a iti manifesta visurile te poate ajuta sa ajungi pe calea spre succes. Iata ghidul nostru pentru a iti stabili intentiile si pentru a iti crea viata la care ai visat intotdeauna:

1. Clarifica-ti obiectivele

Inainte de a incepe sa ceri Universului ajutor, asigura-te ca ai identificat exact ce iti doresti sa primesti – intocmeste o lista care sa te ajute sa iti perfectionezi viziunea. Scopurile si limbajul neclare pot da semnale mixte care vor slabi legatura dintre tine si Univers.

2. Vizualizeaza-ti fericirea

Pentru a lucra cu tine, Universul are neovie sa auda cu voce tare si clara ce iti doresti. Fa-ti timp pentru a crea o imagine clara in ochii mintii a situatiei tale ideale. Daca vrei sa ai un nou loc de munca, mediteaza asupra locului in care ti-ai dori sa lucrezi. Cu cine ai vrea sa lucrezi? Cum ar fi biroul pe care il vei avea? Cat timp vei face de acasa pana la locul de munca? Continua sa construiesti aceasta imagine si repet-o in mintea ta – cu cat este mai detaliata cu atat Universul o va intelege mai bine. Realizarea unui panou in care sa pui imagini cu ce iti doresti te poate ajuta foarte mult sa iti consolidezi visul.

3. Ia masuri practice

Trebuie sa ii arati Universului ca esti serioasa cu privire la atingerea obiectivelor tale. Daca esti in cautarea unui nou loc de munca, asigura-te ca CV-ul tau este actualizat si ca aplici la joburile pe care ti le doresti. Visurile tale nu vor deveni realitate daca faci un pas in spate si ai o abordare pasiva a vietii.

4. Fii recunoscatoare

Incepe un jurnal al recunostintei in care sa scrii zilnic despre aprecierea ta ca ti-ai atins obiectivele. Indica exact ceea ce simti si scrie totul la modul prezent. Ca exemplu: „Sunt foarte recunoscatoare pentru ca sunt sanatoasa si pentru ca pot face alegerile pe care mi le doresc in viata.”

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.