Motivul principal pentru care nu ai noroc in dragoste, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
8 oct. 2019

Relatiile nu sunt usor de mentinut. Doua vieti devin una, asa ca e firesc sa apara si neintelegeri la un moment dat.

Si, indiferent daca recunoastem sau nu, multi dintre noi avem cel putin un defect de personalitate care ne saboteaza viata sentimentala. Odata ce il descoperi, poti lua masuri pentru a te schimba in bine!

Berbec

Ca Berbec, esti intr-o permanenta cautare de aventura.

Cu alte cuvinte, esti cam peste tot! Daca cineva nu iti indeplineste toate asteptarile si dorintele, ai tendinta de a te plictisi de acea persoana. Iti distrugi relatiile pentru ca vrei ca ele sa iti ofere intotdeauna aventura. Uneori, a fi alaturi de cel pe care il iubesti este o aventura in sine, nu trebuie intotdeauna sa faci ceva nou pentru a te distra cu cineva.

Taur

Ca Taur, nu poti sa lasi trecutul in urma.

Oricat timp ar trece, ai tendinta de a tine ranchiuna si de a folosi situatii din trecut impotriva partenerului de viata. Iti distrugi relatiile facand acest lucru. Nu uiti si nu ierti pe deplin, iar asta pune presiune asupra vietii tale sentimentale. Daca cineva iti greseste in vreun fel, probabil ca va plati pentru tot restul vietii.

Gemeni

Ca Gemeni, modul de gandire ti se schimba constant.

Ti-e greu sa ai un punct de vedere ferm asupra unei situatii sau unei persoane. Iti distrugi relatiile crezand ca iarba ar putea fi mai verde in alta gradina, in loc sa uzi locul unde te afli acum. Nu vei avea noroc in dragoste pana nu vei renunta la ideea ca te asteapta ceva mai bun in alta parte. Concentreaza-te pe ceea ce ai in prezent si apreciaza-l inainte de a-l pierde!

Rac

Ca Rac, trebuie sa detii controlul absolut intr-o relatie.

S-ar putea sa descoperi ca esti foarte sufocant si stresant pentru partenerul tau. Si asta se intampla pentru ca vrei sa cunosti chiar si cel mai mic detaliu despre el in fiecare moment. Vrei ca relatiile tale sa fie profunde si adevarate, lucru care e grozav. Dar, uneori, intensitatea ta poate fi prea mult pentru cel de langa tine, ceea ce il poate indeparta complet. Trebuie sa ii oferi spatiu pentru a respira, apoi va veni singur la tine!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.