Nu mai absorbi energia negativa a celor din jurul tau. 4 lucruri pe care sa nu le mai faci

1
De Cristina Tudor
16 apr. 2019

Iata cateva lucruri pe care ar fi bine sa nu le mai faci astfel incat sa nu absorbi energia negativa din jurul tau.

Energia este in jurul nostru. Ea vibreaza prin mirosuri, sunete, culori, obiecte, animale si oameni. Comunicam intre noi prin diferite forme de energie, chiar daca le etichetam in moduri diferite. De cele mai multe ori dispozitiile noastre depind de energiile care ne afecteaza – pozitiv sau negativ. Daca nu suntem atenti, putem absorbi energiile care dauneaza bunastarii noastre. Ne permitem sa devenim bureti de negativitate atunci cand anumite persoane aleg sa isi arunce bagajele emotionale.

Iata cateva lucruri pe care ar fi bine sa nu le mai faci astfel incat sa nu absorbi energia negativa din jurul tau.

1. Nu te conecta cu alte persoane prin emotiile negative

Acesta este un scenariu comun in randul prietenilor, familiei (in general – al persoanelor apropiate). Cand prietenul tau sau un membru al familiei se simte deprimat, esti in mod firesc langa el, oferindu-i confortul de care are nevoie. In cele din urma, este posibil sa te simti la fel ca aceasta persoana deoarece ajungi sa preiei sentimentele si emotiile sale.

Ce trebuie sa faci: nu iti cobori vibratiile pentru a se potrivi cu cele ale oamenilor din jur, ci din contra – incearca sa le oferi acestora o vibratie mai mare, mai pozitiva, astfel incat sa reuseasca sa iasa din starile neplacute pe care le au.

2. Nu iti asuma responsabilitati pentru ce nu trebuie

Nu poti rezolva problemele nimanui. Trebuie sa iti amintesti ca ai si tu bagajele tale emotionale. De fapt, aceasta ar trebui sa fie responsabilitatea ta principala. Ofera oamenilor sansa de a invata cum sa se ocupe de propriile lor bagaje si de a invata lectiile care vin la pachet cu depasirea acestor provocari – acesta este un ajutor real si pozitiv pe care il poti da tuturor celor din jurul tau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.