Nu mai cauta fericirea in acelasi loc in care ai pierdut-o

1
De Cristina Tudor
26 aug. 2019

O femeie puternica nu se va intoarce niciodata la persoana care i-a frant inima pentru ca stie ca nu poate gasi fericirea in acelasi loc in care a pierdut-o.

O femeie puternica stie ca merita mai mult. Stie ca dragostea nu trebuie sa doara. Stie ca este momentul sa mearga mai departe cu viata ei. Stie ca trebuie sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a fi fericita. Stie ca trebuie sa isi stearga lacrimile, sa se ridice de la pamant si sa isi continue drumul. Stie ca sufletul ei este mai puternic decat tot pe aceasta lume. Stie ca inima ei se va vindeca. Stie ca in adancul ei inca exista iubire. Si mai stie ca in scurt timp va rasari si soarele pe strada ei.

O femeie puternica isi duce propriile batalii. Este independenta. Este puternica pentru ca alege sa zambeasca in ciuda lacrimilor care ii curg pe obraji atunci cand este singura. Este puternica pentru ca incearca atat de mult. Este puternica pentru ca nu renunta niciodata. Este puternica pentru ca stie ca Universul are un plan minunat pentru ea. Este puternica pentru ca nu isi pierde speranta. Este puternica pentru ca isi imagineaza cat de frumos va fi viitorul pentru ea.

O femeie puternica nu se lasa definita de greseli, de durere, de probleme. Ea, in schimb, alege sa isi continue drumul in viata, sa isi croiasca propria cale.

O femeie puternica are rabdare. Inima, mintea si sufletul ei inteleg ce inseamna iertarea, dragostea, rabdarea.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.