Nu mai irosi niciodata timpul pe aceste 20 de lucruri

1
De Cristina Tudor
6 sept. 2020

Iubesti viata? Atunci nu risipi ca un nesabuit timpul, caci din timp este facuta viata.

Zilele trecute, in timp ce cautam inspiratie pentru urmatoarele materiale, am dat peste un articol scris de psihologul Marc Chernoff in care povestea despre un mail trimis de una dintre cititoarele blogului sau care m-a facut sa imi dau seama pentru a nu stiu cata oara cat de norocosi suntem. Povestea cititoarei este una sfasietoare – pe scurt, a avut un accident incredibil de dificil si a fost nevoita sa treaca printr-un proces de recuperare care a durat mai bine de un an.

O sa las aici o singura fraza care m-a facut sa iau o pauza si sa ma gandesc la cat de norocosi suntem noi:

„Cel mai fericit moment din viata mea este inca acea fractiune de secunda in urma cu un an cand, in timp ce stateam zdrobita sub o masina de cateva tone, mi-am dat seama ca sotul si baiatul meu de 9 ani ieseau din vehicul si erau perfect in regula.”

Astfel de momente ne fac sa ne dam seama ce este cu adevarat impotant pentru noi. In cazul acestei femei, erau sotul si copilul ei.

„Accidentul ne-a facut sa ne dam seama cat timp pierdem in fiecare zi pentru lucruri care nu sunt importante.” – a adaugat ea. Dupa accident, viata lor s-a schimbat radical, ei dandu-si seama ca trebuie sa faca cateva schimbari in modul in care aleg sa isi petreaca zilele astfel incat sa fie mai mult timp impreuna – pentru ca problema la ei era ca nu aveau suficient timp.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.