Nu mai lupta cu morile de vant: Nu poti schimba trecutul, insa iti poti crea un viitor mai bun

1
De Cristina Tudor
18 iul. 2019

Este momentul sa accepti ce s-a intamplat si sa te concentrezi asupra prezentului, cel care conteaza cu adevarat, si sa incerci sa creezi un viitor mai bun, in care sa fii fericita.

Momentul in care incepi sa traiesti in trecut este exact momentul in care trebuie sa iti dai seama ca trebuie sa lasi totul in spate. Pentru a ingropa amintirile dureroase, a iti vindeca inima ranita si a merge mai departe pe drumul tau ai nevoie de timp, rabdare si multa iubire fata de tine, de sufletul tau.

De ce trebuie sa renunti la trecut? Avem noi cateva motive eficiente:

1. Daca nu renunti la trecut, vei ajunge sa traiesti franturi din viata ta adevarata… pentru ca, in schimb, vei fi legata de tot ce s-a intamplat.

Nu te mai lupta cu morile de vant. Ai facut greseli, ai ales drumuri dificile, ai avut incredere in oameni toxici, nepotriviti pentru tine. Accepta tot ce s-a intamplat, invata-ti lectia si continua sa mergi mai departe. Nu te concentra asupra trecutului pentru ca nu mai poti schimba absolut nimic din ce s-a intamplat si te consumi si suferi degeaba. Ofera-ti sansa de a iti invata lectia si de a merge mai departe.

2. Daca nu renunti la trecut, nu poti vedea noi oportunitati

Daca nu poti renunta cu adevarat la ceea ce s-a intamplat deja, atunci nu iti vei permite sa ai un prezent mai bun sau un viitor mai frumos.
Pentru a fi cu adevarat fericita trebuie sa accepti unde esti in acest moment si sa intelegi ca alegerile sau greselile pe care le-ai facut pana acum au fost facute pentru un motiv. Astfel, iti permiti sa privesti cu ochi increzatori catre un viitor mai bun si sa vezi oportunitati frumoase la tot pasul.

3. Aceasta viata este prea scurta pentru a pierde timpul concentrandu-te pe lucrurile care s-au intamplat deja.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.