Nu renunta niciodata la un barbat care face aceste lucruri

1
De Cristina Tudor
2 oct. 2018

Am facut o lista completa cu trasaturile cruciale ale unui barbat care poate fi partenerul perfect pentru o relatie frumoasa, de durata. Iata care sunt acestea:

Am trecut prin atat de multe momente neplacute si destul de dureroase pentru inima noastra pe plan sentimental. Am fost ranite si am suferit incat aproape ca ne-am saturat sa mai avem incredere in barbati.

Am facut o lista completa cu trasaturile cruciale ale unui barbat care poate fi partenerul perfect pentru o relatie frumoasa, de durata. Iata care sunt acestea:

1. Nu il deranjeaza nimic la tine

Nu gaseste motive copilaresti pentru care sa se planga. In plus, nu are sentimentul de insecuritate si este intotdeauna o persoana matura, increzatoare, cu capul pe umeri.

2. Te determina sa inveti lucruri noi

Nu este de acord cu fiecare lucru pe care il spui. Intelege contextul, te asculta insa, in schimb, iti pune intrebarile potrivite pentru a te determina sa te gandesti profund la alegerile pe care le faci. In acest fel te determina sa iesi din zona de confort si sa inveti si lucruri noi.

3. Nu este o persoana geloasa

Are incredere in tine si stie ca nu are niciun motiv pentru a fi gelos.

4. Are propria lui viata

Sigur, este foarte concentrat asupra relatiei pe care o aveti insa, in acelasi timp, are propria lui viata si se straduieste sa isi indeplineasca propriile scopuri in viata.

5. Iti respecta secretele

Poti avea incredere in el in ceea ce priveste detaliile complicate ale vietii tale. Intotdeauna va respecta confidentialitatea, mai ales ca este vorba despre tine, cea mai importanta persoana din viata sa.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com