Nu te mai plange! Este timpul sa traiesti viata pe care vrei sa o traiesti

1
De Cristina Tudor
1 dec. 2018

Gata cu scuzele, gata cu oamenii toxici din jurul tau, care te trag in jos, gata cu problemele pe care le construiesti singura in capul tau. Gata cu toate zidurile pe care le-ai construit in jurul inimii tale pentru a o proteja, gata cu teama de a fi judecata. Gata cu jobul la care nu te simti apreciata, gata cu relatia in care esti de frica de schimbare. Gata cu tot ce nu trebuie sa fie in viata ta.

Este timpul sa intelegi ca viata este atat de scurta, ca timpul trece si ca va veni momentul in care vei regreta toti acesti ani pierduti degeaba.

Este timpul sa iti dai seama cat esti de valoroasa, sa lupti pentru ceea ce iti doresti, sa depasesti obstacole, sa iti asumi riscuri, sa visezi cu ochii deschisi, sa traiesti cu adevarat si sa iti conturezi o viata asa cum iti doresti.

Este momentul sa lasi deoparte toate emotiile si sa privesti realitatea in ochi cu multa incredere.

Ce vrei de la tine?

Ce iti doresti de la aceasta viata?

De ce ai nevoie pentru a fi fericita?
Care sunt lucrurile care te fac sa te simti bine?

Ce iti pune zambetul pe buze?

Cine sunt oamenii pe care ii vrei tot timpul alaturi de tine?

Intrebarile de mai sus sunt foarte importante si trebuie sa raspunzi la ele cu maxima sinceritate. Nu mai trai dupa reguli auzite sau impuse. Permite-ti sa fii tu insati intr-o lume in care toti poarta masti de teama ca ar putea fi judecati.

Lucrurile nu trebuie sa fie asa, nu trebuie sa arate asa. Fiecare persoana este unica.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.