Te rog, nu renunta la visul tau daca asta te va face mai fericita si mai linistita. Chiar daca sunt munti de urcat, obstacole de trecut, compromisuri de facut… nu mai sta pe ganduri si mergi mai departe. Rezista nevoii de a ramane in zona de confort si lupta pentru ceea ce iti doresti; imbratiseaza promisiunea pe care i-ai facut-o sufletului tau.

Te rog, nu te opri.

Nu renunta la jobul pe care l-ai inceput. Stiu ca uneori este dificil. Taskuri peste taskuri, proiecte interminabile. Parca totul dureaza un infinit. Dar crede-ma ca lucrurile se vor linisti. Iar rezultatele te vor face mai fericita ca niciodata. Doar mergi mai departe si treci peste linia de sosire.

Te rog, nu renunta la tine.

Nu renunta la crearea vietii pe care ti-o doresti. Nu uita ca timpul tau in aceasta lume este limitat. Nu te mai gandi la trecut, nu te mai concentra pe ce s-a intamplat, nu mai trai din amintiri. Tot ce conteaza este chiar acum, in momentul prezent. Bucura-te de fiecare clipa, gaseste motive pentru care sa fii recunoscatoare zi de zi, petrece timp in compania oamenilor dragi, fa lucrurile care iti pun zambetul pe buze. Traieste asa cum iti doresti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.