Nu te ruga sa se intoarca la tine – gaseste pe cineva care n-ar pleca niciodata

1
De Cristina Tudor
27 feb. 2020

Un barbat care te iubeste cu adevarat nu va fugi de fiecare data cand vei incerca sa te apropii mai tare de el.

Nu se va speria cand ii vei vorbi despre viitor. Nu iti va spune ca are nevoie de o pauza cand iti vei dori mai mult.

De cate ori nu ti s-a spus „Lasa-l sa plece. Daca e menit sa fie cu tine, se va intoarce”. Cand vine vorba despre dragoste, aceasta situatie nu prea se aplica pentru ca un barbat care te iubeste cu adevarat, nu va pleca niciodata de langa tine.

Un barbat care isi doreste sa isi petreaca restul vietii alaturi de tine nu te va lasa la greu in momentele dificile. Va ramane alaturi de tine, te va tine de mana si te va indruma daca va fi cazul. Iar daca situatia va priveste pe amandoi, va fi acolo pentru a discuta despre orice, va fi dispus sa faca compromisuri astfel incat totul sa se rezolve si voi sa mergeti mai departe.

Un barbat care te iubeste cu adevarat nu va fugi de fiecare data cand vei incerca sa te apropii mai tare de el. Nu se va speria cand ii vei vorbi despre viitor. Nu iti va spune ca are nevoie de o pauza cand iti vei dori mai mult.

El va fi acolo clipa de clipa pentru ca stie ce comoara are langa el. Te va respecta, te va iubi neconditionat, te va pretui si te va rasfata. Va fi partener de viata, iubit, confident si cel mai bun prieten. Va fi sprijin in clipele negre si o raza de soare in timpul unei furtuni.

Nu are rost sa lupti pentru cineva care este deja pe picior de plecare. Care are bagajele deja facute si puse la usa. Care este pregatit sa isi ia ramas bun in momentul in care apare o problema.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.