Nu-ti dori un barbat care sa-ti ofere o relatie, ci unul care vrea sa claditi impreuna una!

1
De Cristina Tudor
11 feb. 2020

Toate visam la relatia perfecta, ca de poveste, pe modelul exemplelor de basm cu care am crescut. Toate asteptam sa apara Fat-Frumos si sa ne incepem viata frumoasa impreuna imediat dupa asta.

In realitate, lucrurile nu stau deloc asa!

De fapt, in realitate lucrurile arata foarte rau! Fat-Frumos nu exista, noi nu suntem printese, fete de imparati, zane sau Frumoasa Adormita, iar relatiile sunt departe de a evolua in stil de basm. Am cunoscut, la un moment dat, un tip foarte dragut.

Am inceput sa vorbim, am inceput sa pastram legatura la telefon si prin mesaje, am inceput sa ne intalnim, sa povestim, sa iesim la filme si multe altele. Ne simteam extraordinar impreuna, astfel incat eu nu mi-am pus niciodata problema viitorului. Aveam impresia ca vom merge mai departe asa cum suntem acum, fara prea multa teorie.

In schimb, intr-una din serile de stat la povesti, el mi-a spus ca nu trebuie sa am vreo asteptare de la el pentru ca el nu imi poate oferi o relatie. M-a lasat fara replica precizarea lui la momentul acela, dar nu despre asta e vorba acum.

Am tot auzit, pe la prietenele mele care sunt singure, ca e foarte greu sa ai o relatie in ziua de azi, ca barbatii nu mai vor relatii, fug de angajamente si nu-si doresc ”sa se lege la cap”.

Lucrurile nu stau asa, de fapt!

Lucrurile stau cu totul si cu totul altfel, iar noi, femeile, gresim foarte mult. Gresim cand cautam barbati care sa ne ofere o relatie! Serios! E gresit! E profund gresit acest rationament! E gresit pentru ca nu asa functioneaza lucrurile, nu asa merg relatiile, daca pot sa zic asa.

Relatiile nu se ofera, dragilor! Relatiile se construiesc! Si se construiesc in doi! Din acest motiv, nu asteptati un barbat care sa va ofere o relatie, cautati unul care sa vrea sa claditi una impreuna.

Relatia presupune munca permanenta!

O relatie nu e ceva ce incepe acum, cat pocnim din degete, si se incheie peste un anumit timp sau (poate) niciodata.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.