Nu-ti mai grabi destinul. Intr-o zi vei intalni dragostea pe care o meriti

1
De Cristina Tudor
23 ian. 2022

Cauti iubirea in toate locurile gresite. Fa un pas in spate si permite-i Universului sa iti arate care este drumul care duce la sufletul tau pereche.

Nu-ti mai grabi destinul. Ai rabdare pentru ca atunci cand vei fi pregatita vei intalni dragostea pe care o meriti.

Draga mea, tu vei intalni iubirea vietii tale atunci cand nici nu te vei astepta. Nu conteaza daca ai fost singura toata viata, ai fost intr-o relatie toxica sau ai fost dezamagita de prea multi barbati. Nu conteaza daca nu mai crezi in iubire adevarata. Nu conteaza daca esti plina de incredere si emani iubire prin fiecare por sau nu ai deloc incredere in tine si simti ca nu esti deloc acolo unde trebuie sa fii. Nu conteaza daca iti iubesti viata cu fiecare celula a corpului tau sau urasti drumul pe care il ai in fata.

Nimic din toate asta nu vor mai conta cand dragostea iti va bate la usa.

Nu vor conta pentru ca nu exista o conditie prealabila pentru a iubi. Nici un timp fix pe care trebuie sa il astepti. Ar putea fi o zi oarecare, banala, atunci cand te intalnesti cu barbatul acela minunat din multimea de oameni din fata ta. O intalnire neasteptata care iti face inima sa o ia la galop si mii de fluturi ajung sa iti zboare in stomac. O intalnire neasteptate care se va dovedi a fi inceputul celei mai frumoase povesti de dragoste… povestea ta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.