Nu vei gasi niciodata o iubire care este perfecta… Dar vei gasi iubirea care este reala

1
De Cristina Tudor
24 apr. 2021

Nu vei gasi iubirea perfecta… dar vei gasi iubirea reala. Adevarata. Sincera. Matura.

Nu vei gasi o iubire care este perfecta, insa vei gasi o iubire care este matura. Acea iubire care te vede pentru ceea ce esti. Acea iubire care te ajuta sa darami toate zidurile pe care le-ai construit in jurul inimii tale, care iti cere sa impartasesti partile ascunse ale sufletului tau, pe care pana acum nu le-ai aratat niciodata.

Nu vei gasi o iubire care este perfecta, dar vei gasi o iubire care sa iti arate ca este in regula sa fii genul de persoana care in unele zile este fericita, in altele triste, care in unele zile stie ce vrea de la viata, in altele se simte pierduta. Si aceasta dragoste este aici pentru a ramane. Nu te va defaima pentru modalitatile in care trebuie sa iti vindeci tristetea, pentru modurile in care apari in aceasta lume. Aceasta dragoste nu va tresari cand va vedea trecutul tau intunecat – te va lua in brate si iti va spune ca totul va fi bine. Aceasta dragoste nu va fugi de tine cand iti vei da jos toate mastile… te va lua de mana si te va tine strans pe parcursul intregii vieti.

Nu vei gasi o iubire perfecta, dar vei gasi o iubire cu care te vei conecta. Aceasta iubire nu se va indeparta niciodata de tine. Nu te va lasa sa ai nedumeriri si semne de intrebare. Va veni alaturi de tine si veti merge impreuna pe drumul vostru. Aceasta iubire te va cunoaste. Va dori sa iti stie toate secretele.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.