Oare ceri prea mult… sau doar ceri persoanei nepotrivite pentru tine?

Cristina Tudor1
De Cristina Tudor
30 nov. 2019

Nimic nu este mai rau decat sa traiesti in minciuna. Nimic nu este mai rau decat sa incerci sa gasesti dragoste si fericire intr-un loc in care exista doar durere si haos.

Daca dragostea doare… atunci nu este dragoste.

„Toata lumea spune ca dragostea doare, dar acest lucru nu este adevarat. Singuratatea doare… Respingerea doare… Sa pierzi pe cineva drag doare… Invidia doare… Toata lumea confunda aceste lucruri cu dragostea, insa in realitate dragostea este singurul lucru care acopera toata durerea si poate face pe cineva sa se simta bine din nou. Dragostea este singurul lucru din aceasta lume care nu doare.” – Liam Neeson.

Exista o diferenta intre un barbat care te place si un barbat care te apreciaza.

Exista o diferenta intre un barbat care crede ca poate gasi oricand o femeie la fel ca tine si un barbat care crede ca esti de neinlocuit.

Exista o diferenta intre un barbat care crede ca esti sexy si un barbat care crede ca esti frumoasa.

Exista o diferenta intre un barbat care te place pentru corpul tau si un barbat care te place pentru sufletul tau.

Exista o diferenta intre un barbat care vrea doar sa se distreze si un barbat care isi doreste sa petreaca timp de calitate alaturi de tine.

Exista o diferenta intre un barbat care vrea sa fie cu tine doar pentru o perioada de timp si un barbat care doreste sa te pastreze in viata lui pentru totdeauna.
Exista o diferenta intre un barbat care iubeste ideea de a fi iubitul tau si un barbat care este indragostit de tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.