5 obiceiuri marunte care ti-au furat fericirea ieri (si s-ar putea sa ti-o fure si azi daca nu faci nimic)

1
De Cristina Tudor
24 nov. 2019

O noua zi reprezinta un nou inceput. Este momentul sa inchizi usa trecutului tau si sa deschizi usa viitorului.

Este momentul sa respiri profund, sa faci un pas in fata si sa incepi un nou capitol al vietii tale.

In mod inevitabil, va veni un moment in viata ta cand vei intelege. Cand in mijlocul tuturor ezitarilor si frustrarilor tale, te vei opri si vei spune „AJUNGE!”. Acesta este un moment extrem de important deoarece va duce in cele din urma la vindecare si la crestere.

O noua zi reprezinta un nou inceput. Este momentul sa inchizi usa trecutului tau si sa deschizi usa viitorului. Este momentul sa respiri profund, sa faci un pas in fata si sa incepi un nou capitol al vietii tale.Iata care sunt acele 5 obiceiuri marunte care ti-au furat fericirea ieri… si este posibil sa ti-o fure si astazi:1. Ai permis fiecarei probleme marunte sa te streseze. Pacea interioara incepe in momentul in care respiri profund si alegi sa nu permiti unei alte persoane sau unui alt eveniment sa iti controleze emotiile.

2. Aveai in plan o calatorie usoara catre obiectivele tale. Ai rabdare, insa nu astepta ca totul sa fie usor. Cele mai frumoase lucruri vin din intamplari care te scot din zona de confort, te transforma, te invata lectii de viata importante.

3. Te-ai intors in trecut. Nu are rost. Daca nu poti sub nicio forma ce s-a intamplat, de ce sa te mai gandesti? Accepta ce a fost, invata-ti lectia si mergi mai departe. Urmareste-ti obiectivele si visurile de acum si bucura-te de calatoria ta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.