7 obiceiuri pe care le intalnesti doar in relatiile de iubire adevarata

1
De Cristina Tudor
14 apr. 2020

Alege sa fii cu cineva care te adora.

Obiceiurile pozitive sunt fundamentul relatiilor frumoase si fericite. Atunci cand intr-o relatie sunt prezente obiceiuri toxice, dificile, dureroase, atunci (cel putin) unul dintre parteneri are de suferit. Pe de alta parte, obiceiurile frumoase ajuta la crearea si mentinerea relatiilor cu adevarat puternice, sanatoase, speciale.

Iata care sunt cele mai intalnite obiceiuri in relatiile in care exista iubire adevarata.

1. Partenerii de cuplu se respecta reciproc. Respectul este unul dintre cel emai importante obiceiuri ale relatiilor pozitive deoarece creeaza incredere si manifesta acceptare si intelegere.

2. Eliminarea distragerilor cand partenerii isi petrec timpul impreuna. Distragerile intrerup timpul frumos petrecut impreuna, ajungand ca pe termen lung sa dauneze relatiei si sa afecteze intimitatea in cuplu.

3. Partenerii sunt atenti si isi raspund unul altuia. Poti arata atentie partenerului de cuplu facand un lucru incredibil de simplu, si anume raspunzand atunci cand iti pune o intrebare.

4. Partenerii isi recunosc si isi apreciaza calitatile. Creeaza obiceiul de a te concentra pe calitatile pozitive ale partenerului de cuplu. Acest lucru ajuta la adancirea conexiunii emotionale si face ca cealalta persoana sa se simta cu adevarat bine in relatie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.