7 pasi pentru a scapa de ingrijorare

1
De Cristina Tudor
12 nov. 2018

Ingrijorarea este una dintre emotiile de energie joasa care are o influenta nefasta asupra noastra. Este oare posibil sa nu ne ingrijoram traind intr-o societate care incurajeaza aceasta stare? Din fericire, da. Iata cum:

1. Poti controla intotdeauna felul in care (re)actionezi

Nu poti controla tot ceea ce se afla in jurul tau dar poti controla modul in care re(actionezi). Puterea ta este in atitudinea ta.

2. Accepta toate posibilitatile. Inclusiv problemele

Nu trebuie sa iti faci griji ca vor exista probleme. Accepta posibilitatea ca ar putea exista probleme pentru a le anticipa mai clar si a-ti lua masuri de precautie, daca este necesar. Vor exista multe probleme in viata ta si vei reusi sa le rezolvi pe toate. Insa ingrijorarea legata de eventuala aparitie a acestora nu va face decat sa creeze o alta problema inutila.

3. Poti controla doar clipa prezenta

Daca te ingrijorezi prea mult in legatura cu ceea ce s-ar putea intampla sau te gandesti la ceea ce a fost, vei ignora si vei pierde in totalitate ceea ce este in prezent. Ingrijorarea iti mananca energia si iti diminueaza puterea ta incredibilea de creatie.

4. Poti face o schimbare acum.

Astazi este momentul in care poti alege. Asadar, astazi ar trebui sa alege rabdarea in locul nerabdarii, frumusetea in locul negativitatii. Cel sigur mod de a-ti potoli ingrijorarea este sa traiesti in prezent.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.