Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci ca sa-i arati ca esti interesata

1
De Maria Dima
3 apr. 2019

De ce crezi ca zambetul de “Mona Lisa” este faimos in toata lumea? Pentru ca incerca din rasputeri sa fie subtila si sa nu se dea de gol in fata artistului, asa ca s-a orientat spre un aer misterios ca sa-i dea de gandit barbatului din fata ei, in loc sa-i spuna ce avea pe suflet!

In ziua de azi, inca recurgem la acelasi comportament cand e vorba de un tip care ne place mai mult decat am vrea sa recunoastem. Ne fastacim, radem la glumele lui, ne jucam cu parul si cautam scuze ca sa mai petrecem niste timp impreuna.

In stil clasic de homo indragostitus, cand este cazul de a face primul pas intr-o relatie si de a-i arata unui barbat ca suntem interesate, totul pare desprins dintr-un cliseu din alte timpuri.

Nu gasesti iubirea? 5 greseli care te impiedica sa construiesti o relatie

Zambetul tamp si laudele inzecite la adresa vanatului proaspat adus de catre barbat nu-si mai au locul in 2019. Nici subtilitatea nu este o arma potrivita unei tinere independente si cu mintea deschisa la noi posibilitati de iubire.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci ca sa-i arati ca esti interesata este asta: acorda-i timpul tau!

Daca iti place de cineva, asigura-te ca-l faci sa simta ca este o prioritate in viata ta. Fa-ti timp pentru a iesi cu o persoana noua si pentru a va cunoaste, in loc sa cauti scuze pentru a va intalni. Pana la ce varsta te vei baza pe “coincidente”?

Prima intalnire: 5 replici sexy care il fac sa se gandeasca obsesiv la tine

Nu-l lasa sa ghiceasca sentimentele tale

Perioada de inceput are o doza de mister si pana la urma joculetele care duc la descoperirea celeilalte persoane au farmecul lor. Cu toate acestea, nu incerca sa te joci cu sansele tale, sa faci in asa fel incat numai barbatul sa lupte pentru atentia ta sau sa-l tii sub presiune mai mult decat trebuie, doar pentru a-l testa.

Oricat de conservatoare esti si indiferent de convingerea ta serioasa, conform careia barbatul trebuie sa faca primul pas, tot trebuie sa-i dai niste semne ca esti interesata. Incepe prin a-i accepta invitatiile si acorda-i o sansa.

Gaseste barbatul potrivit si lasa-te iubita de el

Chiar daca in general esti discreta sau timida, nu te sfii sa-l privesti in ochi de fiecare cand vorbiti si sa incerci activ sa afli mai multe despre viata lui. Zambetul este mereu o portita deschisa care transmite oricui ca e ok sa se apropie, asa ca foloseste-te cu incredere de el si de limbajul non-verbal care permite o abordare lejera, o tinere de mana sau o atingere naturala. Deja este interesat de tine, ce ai de pierdut?

Foto: Shutterstock.com