6 reguli importante pe care sa le respecti daca vrei sa-ti vezi visurile implinite

1
De Cristina Tudor
10 nov. 2018

Incearca sa te gandesti in mod constant la aceste cuvinte deoarece te pot ajuta sa lupti pentru ceea ce iti doresti, sa nu renunti atat de usor, sa treci peste obstacole si sa nu renunti decat in momentul in care ajungi sa iti implinesti visurile.

Traim intr-o societate in care regulile sunt foarte importante. Unele dintre ele au devenit chiar firesti, precum sa zambesti cand treci pe langa o persoana straina pe strada sau sa dai mana cand faci cunostinta cu cineva. Insa mai exista si alte reguli pe care trebuie sa le dezvoltam in timp pana cand devin parte din rutina noastra.

Obiceiurile bune, practicate zilnic, pot face diferenta in viata noastra. Am gasit pe success.com cee mai bune reguli dupa care traiesc oamenii de succes. Iata care sunt acestea:

1. Viata este 10% ce se intampla cu tine si 90% cum reactionezi la ce se intampla.

Unul dintre cele mai importante lectii pe care le-am primit pana acum este urmatorul: Viata este 10% ce se intampla cu tine si 90% cum reactionezi la ce se intampla. Ma las indrumat de acesta atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Si functioneaza deoarece este adevarat pentru toti oamenii: cu totii ne confruntam cu provocari, insa este important sa alegem sa raspundem in mod pozitiv la acestea.

2. Ofera mai mult decat ceri

Este foarte simplu. Ofera mai mult in aceasta lume decat ceri sau iei. Creeaza astfel o abundenta de experiente, conexiuni si iubire.

3. Promite mai putin, ofera mai mult

Este foarte important sa promiti mai putin astfel incat sa poti oferi mai mult. Nu te ingropa in promisiuni de care nu te poti tine si pe care nu le poti respecta pentru ca astfel ajungi sa dezamagesti si apoi iti va fi tot mai greu sa recuperezi increderea.

4. Nu suntem suficient de bogati pentru a cumpara lucruri ieftine

Mama mea obisnuia sa spuna „Nu suntem suficient de bogati pentru a cumpara lucruri ieftine.” Lucrurile ieftine nu dureaza, iar inlocuirea lor in cele din urma costa mai mult timp si mai multi banidecat cumpararea lucrurilor de calitate de la bun inceput.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com