5 semne ca relatia voastra de iubire este indestructibila

1
De Daniela Mitran
14 iul. 2019

O poveste de iubire ca-n filme este ceea ce ne dorim toate. Insa in realitate lucrurile se intampla diferit. Cum iti dai seama ca relatia voastra este puternica?

Ai nevoie de cineva care sa te iubeasca cu adevarat. Care sa te ocroteasca si care sa iti fie mereu alaturi. Si ai nevoie de iubire autentica si sentimente curate ca lacrima. Si mai ai nevoie sa stii care sunt acele indicii ca iubirea voastra va rezista chiar si celor mai crunte furtuni.

Poate ca iti pare ciudat… poate ca nu ai nevoie de o garantie ca te iubeste. Insa in acelasi timp este un exercitiu de analiza care te ajuta sa te cunosti mai bine. Si sa il cunosti mai bine si pe el.

Cum stii ca relatia voastra de iubire este indestructibila

Este sincer cu tine… intodeauna

Sa spui mereu adevarul nu este usor, mai ales daca sunt situatii in care este dureros. O relatie armonioasa se bazeaza pe incredere si onestitate, motiv pentru care minciunile nu trebuie sa se strecoare intre voi. Indiferent despre ce este vorba, cel mai bine este sa vorbiti deschis. Si sa gasiti impreuna o rezolvare la orice situatie cu care va confruntati. Doar daca iubitul tau este sincer cu tine si stii ca orice conversatie pe care o aveti va ajuta sa va cunoasteti mai bine, atunci relatia voastra de iubire este indestructibila.

Isi recunoaste greselile

De regula, barbatii nu recunosc cand gresesc. Au un orgoliu destul de mare si le este greu sa accepte ca au calcat stramb. Daca iubitul tau vorbeste deschis despre orice greseala pe care o face si este dispus de fiecare data sa remedieze situatia, este semn de maturitate. Si este semn ca isi doreste ca relatia voastra sa functioneze in continuare.

Vorbeste deschis cu tine

Comunicarea este foarte importanta intr-o relatie, iar lipsa ei va impiedica sa aveti intimitate din punct de vedere emotional. Vrei ca relatia voastra de iubire sa fie indestructibila? Vorbeste deschis cu partenerul tau despre orice te preocupa si incurajeaza-l sa fie la fel de deschis. Nu trebuie sa iti fie teama sa il lasi sa exprime orice gandeste. Relaxati-va, bucurati-va unul de altul si vorbiti despre orice doriti.

Intotdeauna isi respecta cuvantul dat

Sunt sigura ca esti familiara cu expresia: „fapte, nu vorbe!”. Iar aceasta e valabila si cand vine vorba despre viata privata. Nu ai nevoie de un barbat care sa te minta ori de cat ori are ocazia, care sa nu fie atent fata de tine sau care sa nu acorde atentie lucrurilor care iti plac. Ai nevoie de un barbat care sa fie atent la detalii si care sa nu faca promisiuni pe care nu le poate respecta. Daca iubitul tau isi respecta cuvantul dat de fiecare data, atunci este un semn ca relatia voastra de iubire va rezista.

Povesteste cu entuziasm si in detaliu cum i-a fost ziua

Sigur ca sunt momente in care unul dintre voi nu are chef sa vorbeasca despre ceea ce il apasa. Sau poate ca nu trebuie sa stiti totul unul despre altul… insa in mod sigur doriti sa va cunoasteti mai bine. Sa povestesti cu entuziasm cum ti-a fost ziua este clar o dovada ca persoana in bratele careia alergi este foarte importanta pentru tine. Iar daca iubitul tau face asta, atunci este un alt semn ca relatia voastra de iubire este atat de puternica incat nimic nu o va distruge. Asa ca bucura-te!

Foto: Instagram/@jazmin.kaylie