6 semne ca el nu este sufletul tau pereche

1
De Cristina Tudor
29 apr. 2021

Singurul lucru la care nu ar trebui sa renunti vreodata este speranta.

Aminteste-ti ceea ce meriti. Lupta pentru iubirea adevarata. Intr-o zi, soarta iti va zambi si toate piesele puzzle-ului se vor aranja.

1. El se asteapta sa fii cineva care nu esti.

Nu schimba persoana care esti cu adevarat pentru nimeni

Este mai bine sa pierzi pe cineva si sa ramai in continuare cine esti tu decat sa ramai cu el si sa te schimbi. Este mai usor sa vindeci o inima franta decat sa ai o identitate spulberata. Este mai usor sa umpli un spatiu gol din viata ta, spatiu in care era cineva, decat sa umpli spatiul gol din interiorul tau, spatiu in care erai chiar tu.

2. Actiunile sale nu se potrivesc cu cuvintele sale

Cu totii meitam pe cineva care ne ajuta sa vedem viata in culori. Cineva care iubeste sa fie in preajma noastra. Cineva care nu doar face promisiuni, ci si respecta aceste promisiuni. Adevarata iubire este o promisiune facuta din inima – tacuta, nescrisa, sincera.

3. Simti ca il fortezi sa te iubeasca

Nu poti forta pe nimeni sa te iubeasca. Nu trebuie sa implori pe cineva sa ramana in viata ta… mai ales cand nu pare sa isi doreasca asta. Sfarsitul iubirii nu este sfarsitul vietii. Ar trebui sa fie inceputul unui nou capitol. Daca cineva te iubeste cu adevarat nu iti va da niciodata un motiv sa te indoiesti de asta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.